feel free to leave comment


Wednesday, 7 December 2011

hajatmu kutunaikan sahabat .. ^^

woot... woott ... hihihi . hari nie aku nak mengkarangkan entry nie buad my beloved fren yg dah lame nak ak story psl dye .. cume ak jek dok tangguh2 . bkn ape . ak takde idea na story ape . so , harinie ak try sehabes baek untok cerite . oke laa naa . kami rasa bek kami dok tukaq loghat laa pasai ampa kan anak jati kedah wahai aida nasira nama diberi . hehe . mai na cita . aida nie kami kenai masa kami skula dkt teknik lebuh cator dulu . first kami kenai dia kami suka sungguh dengaq dia dok habaq kedah . kami start kwn dgn dia . dia bek . n masa kat teknik dulu dia amek kos perdagangan . kami lak kos kejuruteraan elektrik,kami ngat lagi mcm2 kenangan kami dgn ampa noh aida . kami suka pnggil ampa minah longkang . hahha . pasai ampa laa . asal jupak longkang jaa ampa jatoh . yg paling kami takleh lupa smpai lani masa ampa, kami dgn nieza dok curik dengaq dak teknik len kutuk pasai asrama kitaa kat blakang asrama tuh , ampa bkn maen mrh lagi naa pastuh gedebuk jatuh lam longkang ... dah la longkang tuh dlm . terkejut besaq kami masa tuh tp kami gelak naa . hahhaha . maaf . terok kwn ampa nih . kami ta sengaja gelakkan ampa masa tuh . hehe . pastuh lagih 1 yg kita semua ada aktiviti umah sukan ta silap kami .. yg kita dok maen ayak dgn senior semua kat ataih pentas . kami nak terjatuh sat nih kami dok tarik tudung ampa . hahhaha . sumpah masa tuh kami tak sedaq langsung . maaf aida maaf . hehehe . sumpah ! kami rindu ampa sesangat . kami rindu mkn megi , laksa , nasik suma gan ampa kat tepi dorm 7 tuh . kami rindu time kita dok berjalan ke tmn DR .. kami dok rindu time kita dok blajaq kat 5T1 dulu .. kene mrh dgn cikgu , time prep ahmat dulu sumaa . sungguh ! kami rindu . kami tau kami tak dpt na jadik kwn hak adil masa kami skula dulu pasai tanggungjawab kami kat asrama . kdg2 kita ade jaa dok gaduh pasai jawatan kami tuh kan . mmg susah time tuh pasai kami na kena jaga asrama . kami jadik serba slh jugak dgn kwn2 kami . tp naseb baek ampa byk tlg kami , bg semangat kat kami . time kami susah . ampa slalu bg sokongan . sumpah kami rindu semuannya . time gotong royong kat asrama dulu la . hahhaa . tlc la lambang persahabatan kita naa . kami rindu ampa . lani masing2 dok bizi study . kami pon tatau bila dpt jupak ampa lagi . kami dah byk berubah ampa tau dak ? haha . pasai cinta ka pasai study ka pasai diri kami sdiri ka pasai kwn ka . suma da brubah . byk benda kami ta dpt sory kat ampa .  haa ? ape yg kami tau pasai ampa ? emm . sat naa .. loading .......

1. tayah habaq , semua org tao dia segak
2. dia lanie study bachelor of accountacy kat UUM
3. dia memang pandai n takdak penyegan langsung
4. kalau bab study dia letak bende alah tuh kat tangga teratas
5. dia mudah sensitif tp sat jaa 
6. kalau dia tak bole wat something , dia jadik mudah gelabah . tp dia cool beb
7. dia suka minum air suam n jarang ngat minum air berais pasai dia menjaga kesihatan
8. sayur yg paling dia tolak tepi ialah timun pasai dia kata timun bole bg urat kita saket . betoi2
9. dia suka layan lagu2 lama jaa . kami start blajaq lagu lama dari dia laa .. terbaik habaq hang
10. dia mudah touching kalau bab cinta2 ...
11. dia anak bongsu n dia sgt manja oke ..
12. kami suka gurau2 dgn dia pasai dia bole layan otak kami yg gilaa nih .
13. dia tak pernah kedekot ilmu . apa yg dia tau dia byk ajaq kami .
14. kami suka share masalah dgn dia sbb dia pendengar yg sgt setia
15. dia tinggai kat padang serai kedah 
16. dia senang cenggeng kalau dia dah tension dgn something
17. jgn dok tegur dia kalau dia tgh tension .. sat nih dia sendiri akn cita kat kami
18. dia tak suka org byk tanya time dye serabut . pasai tuh kami dok diam jaa kalau dia serabot . hehe

  hehhehee . best tak kami ? ta memasal naa . haha . byk lagi kami na nulis sebenaqnya .. tp kami ilang idea pulak . seriously kami na habaq ampa memang sahabat terbaek pernah kami kenai . sampai bila2 pun kami takkan lupa ampa even kita jarang ngat contact ta bermakna kami lupa ampa . sikit pon tak . insyaAllah kalau ada rezeki kami pi kedah naa jumpa dgn ampa . rindu sungguh na jumpa . lagu mana tah ampa skang naa ... eh , sat .. loading .....

taraa ... ni dia aida nasira ... maap naa , kami amek gamba ampa . kami tadak gamba terbaru ampa la aida . hehee . pape pon kami nak habaq yg kami SAYANG ampa ngat ... fokus dkt sudy ampa naa . kuaq sat g biaq dpt keja baguih2 . bole belanja kami mkn . hehhee . last but not least ... kami slalu ingat friendship nie sampai kami takdak kat dunia nih . insyaAllah .... ^_^

No comments:

Post a Comment