feel free to leave comment


Wednesday, 7 March 2012

rapat

DHK3B stand for diploma hotel katering.
the most lovely class i ever have.

hehe. ayat tuh tak tipu punye. aku suke kelas tuh. sebab, kami makin rapat. dari hari ke hari. biarpun kami jumpa cuma kat kelas. that is the best moment ever.macam2 ragam. kelakar. baru baru nie kami ade lawatan ke shah alam bg subjek baking and pastry,kitchen. fun! bangun awal pagi. pukul 5pg da siap2 iron baju korporat. 6.30pg terus gerak pegi poli. tunggu yang lain datang. 6.45 pg terus gerak. naik bas semua tido. mengantuk benar! around pukul 10 pg semua dah active balik. kikiki. so, bermula la tugas aku,pyka n rafiq untuk meriangkan hati sahabat handai kat dlm bas tu dgn game yg direka dengan penuh tekun bersengkang mata satu mlm. AHHA! first, game kotak beracun dimulakan then second game radio karat. okay. ramai kena denda sbb tak dpt jawab soalan berdasarkan baking and pastry. kelako abes. ade yg kena denda luahkan perasaan dlm bahasa perancis la,kene denda kekwat ala model la, nari poco2 la,shuffle la,n the most teruk punya denda bila salah sorang classmate aku,shanaz dimakeup, terok! hahaha. okay! gelak puya gelak. sampai pun di kilang oriental fortune. disambut dgn baik oleh akak QC tu. kiki. banyak experience baru kami pelajari sepanjang masa kat situ. mcm mana dorang create segale jenis pau,cakoi,nasi lemak as makanan segera. sempat jugak kami merasa pau. pau cendawan sedap! baru nak beli bawak balik. then akk tu kate pau tu dorang ta buat pon that day. alooo. hehe. oke. klik klik!. kenangan dgn oriental fortune.

 our miss bard

 AHHA. ready untok briefing kilang

 with scha lurve

my classmate!!

oke then, nie pic time kami kat hidayah cookies dkt area klang. hidayah cookies nih antara salah satu perniagaan industri desa. tapi, chocolate chip cookies dia memang terbaek. sekejap jek dia letak cookies tuh, zass... hilang terus kami baham. hehhehee. n the most best thiing. kami diberi peluang utk memiliki resepi cookies tuh. chewah! hahhahaha. 









and.. lastly. this is my beloved housemate.
poyos,farahin, ayu, pyka n nieya

around 12.30 mlm baru smpai umah sewa. penat yg amat. tp enjoy sgt. lepas nie ready utk next proposal. halal practice. hopefully berjalan dgn lancar. warghhhh..... final dah nak dekat. oke then, sampai sini jek. line p1 pon tak berape okay. baek cepat publishkan. klik! 



No comments:

Post a Comment