feel free to leave comment


Saturday, 20 April 2013

Johor Darul Takzim


assalamualaikum w.b.t

berita menyiarkan peminat tegar JDT yang disayangi penaip blog ceritemerapusufie. beliau merupakan anak jati muar johor yang amat meminati JDT dan sentiasa menyokong bola sepak JDT. Beliau sentiasa berfikiran terbuka dan berkeyakinan tinggi apabila melibatkan JDT. Beliau yang dimaksudkan adalah encik apple.

entry kali ni antara sebab utama adalah sebab tak boleh nak tidur. JDT antara pasukan yang teratas buat masa sekarang. huahuahua. yang paling penting JDT ada banyak baju cantik cantik. kikiki. walaupun si penaip blog ni tak ada kaitan dengan JDT tapi tetap nak sokong JDT. kikikiki. boleh kan encik apple? *sambil kenyit kenyit mata.

huarghh! mengantuk pula nak menaip. encik apple dah lama melelapkan mata sebab esok dia kerja. memandangkan si penaip blog ni berada dlm mood study week itu yang terlebih rajin menaip tentang encik apple dan JDT. dan sebab rindu juga menjadi punca entry ini ditaip. kui3. belek belek gambar yang dihantar encik apple. here we go. upload! (jangan marah ye dear)


okay. ini masa harimau malaya lawan singapore ke indon. lupa. hihi

 yang ni tiada kaitan dengan JDT. kiki

 JDT oh JDT

JDT win against.


encik apple yang disayangi. gudnyte my dearest. salute awk! tak pernah goyah sokong JDT biar kalah or menang. anak jati muar johor I MISS YOU! (bergema satu cahaya masai) okay tipu tipu je. tidur dulu my dear. takut. semua dah tidur plak. tak sanggup nak menaip sorang sorang. si penaip degil ni akan selalu sayang anda okay? hehehehe. salam. zzZZ!


No comments:

Post a Comment